• indocats@gmail.com

Informatie

Genetische testen

Ons beleid is om gezonde Maine Coons te fokken. Daarom zijn al onze Maine Coons ouders van onze kittens getest op: FIV, FeLV, HCM en PKD.

Overdracht van de kitten

Bij overdracht van de kitten:

  • is de kitten ingeënt;
  • is de kitten gechipt;
  • is de kitten preventief ontvlooit;
  • is de kitten preventief ontwormt;
  • heeft de kitten een Cats and Tulips Stamboom;

BESCHIKBAAR: Het kitten is beschikbaar om een optie op te nemen.

OPTIE: Een optie wil zeggen dat er interesse is getoond. Een optie is niet bindend. Het is altijd mogelijk dat andere mensen ook interesse tonen.

RESERVERING: Na uw bezoek en een aanbetaling van 200,- euro is er een reservering.  Als een kitten is gereserveerd dan kan er geen andere koper meer tussen komen. Een reservering is bindend. Indien de koper na het voldoen van de aanbetaling afziet van de kitten dan krijgt de koper de aanbetaling niet terug. Mocht de Cattery afzien van de verkoop dan wordt de aanbetaling uiteraard wel terug betaald.

VERKOCHT: Het kitten is definitief verkocht wanneer het volledige aankoopbedrag is voldaan aan de Cattery. Het aankoopbedrag dient te zijn voldaan voor of bij overdracht van de kitten.

Kittens komen bezoeken

Wij snappen dat u graag uw kitten wilt komen bewonderen. Omdat ze in de eerste weken erg vatbaar zijn kan dit zodra ze 6 weken oud zijn. Gelieve op de bezoekdag bij ons geen andere catteries te bezoeken i.v.m. mogelijke overdraagbare besmettingen naar de kittens. U bent dan van harte welkom.

Verkoopcontract

In het belang van de kitten werken wij met een verkoopcontract. Hierin staan de afspraken die zijn gemaakt tussen Cattery IndoCats en u als koper. Deze overeenkomst biedt bescherming voor zowel de koper als de verkoper.

Recht Cattery

Cattery IndoCats behoudt, tot op de dag van overdracht, het recht om de verkoop zonder enig opgaaf van redenen te annuleren. De door u betaalde aanbetaling of verkoopprijs zal dan aan u worden geretourneerd.

Wederzijds contact

Deze Cattery fokt uit pure liefhebberij en hobby met dit geweldige ras en stopt er ook alle liefde en energie in. Indien u een optie op een kitten heeft genomen, of u heeft een kitten gereserveerd, dan zult u door de Cattery regelmatig, middels email, op de hoogte worden gehouden van de vorderingen van uw kitten. U krijgt dan ook foto's toegestuurd e.d. De Cattery verlangt van u als (aspirant) koper ook betrokkenheid. Neemt u zelf ook geregeld contact met ons op om te horen hoe het met uw toekomstige Maine Coon gaat en/of beantwoordt de mailtjes die u van de Cattery krijgt. Laat u niets van u horen dan kan dat reden voor de Cattery zijn om de optie, reservering of verkoop ongedaan te maken.

Maine Coon Cattery IndoCats in Enschede