• indocats@gmail.com

Over IndoCats

Maine Coon Cattery Enschede IndocatsMaine Coon Cattery IndoCat Enschede

Welkom bij onze Maine Coon Cattery Indocats. Wij wonen in het mooie Enschede midden in Twente samen met onze kinderen en dieren. Op onze website zullen wij zoveel mogelijk informatie delen en inzicht geven in hetgeen wij doen en waar wij voor staan.

Ons hoofddoel is om verantwoord met onze Maine Coons te fokken met de focus op genetische gezondheid, bouw en karakter. Dit om de Maine Coon standaard op een hoog niveau te houden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze kittens in een fijn huis met veel liefde terechtkomen om hier groot en oud te mogen worden.

Onze Cattery is aangesloten bij TICA The International Cat Association. Daarnaast zijn we lid van Cats and Tulips een onafhankelijke kattenvereniging dat zijn eigen stamboom uitbrengt en tevens lid is van TICA.

Door het hebben gehouden van diverse rassen van honden en katten hebben wij ontzettend veel geleerd van onze dieren. Dit ras met bijbehorend bijzonder karakter is zo prachtig dat je er automatisch verliefd op wordt. Wij hebben daarom samen besloten onze toewijding te geven in de vorm van een Cattery. Zo kunnen wij nog meer mensen blij maken met dit unieke ras.

Onze katten leven samen met ons in huiselijke kring. Ze hebben dan ook een buiten ren met een uitzicht op de tuin. Tegelijkertijd hebben ze altijd de mogelijkheid om zelf naar binnen te komen in huis om het gezelschap op te zoeken. Maine Coons zijn echte gezelligheidsdieren. Waar jij bent is je Maine Coon ook.

Mochten er toch nog vragen zijn dan kan dit makkelijk via ons contactformulier naar ons worden verstuurd. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Met vriendelijke groet, Mervin & Simone

Maine Coon Cattery Enschede Indocats

Maine Coon Cattery Enschede IndocatsWij zijn Pawpeds G1 erkend

IndoCats Maine Coon Cattery G1 Pawpeds

Maine Coon Cattery IndoCats in Enschede